Gordana Popović nagrađena na natjecanju najboljih svjetskih fotografa kućnih ljubimaca

gordana popović nagrade 01
Podijelite objavu
Našoj suradnici Gordani Popović iz studija Pet Almighty Photography nagrađene su čak tri fotografije na svjetskom natjecanju „International Pet Photographer of the Year“.

Sjajne vijesti za našu suradnicu iz studija Pet Almighty Photography! Fotografkinja kućnih ljubimaca Gordana Popović dobitnica je čak tri nagrade na natjecanju „International Pet Photographer of the Year“, u organizaciji Unleashed Educationa. Na jednoj je nagrađenoj fotografiji pas, a na dvije – mačke.

Gordana se na natječaj javila prvi put, a poslala je pet svojih fotografija. Od tih pet, nagrađeno ih je čak tri, čime je Pet Almighty Photography dokazao da mu je mjesto u samom vrhu svjetske pet fotografije.

gordana popović nagrade 02

Gordana: Prijavila sam se iz znatiželje

– Prijavila sam fotke iz čiste znatiželje, da vidim gdje sam, što sam u tom velikom i širokom svijetu pet fotografije na svjetskoj sceni. Najviše od svega zanimao me feedback prestižnih sudaca koji su uložili ogroman trud i za svaku od nekoliko tisuća prijavljenih fotografija širom svijeta dali svoje stručno mišljenje, objašnjava naša suradnica.

– Nagradama se nisam nešto nadala – jer hej – na natječaju sudjeluje elita svjetske pet photography scene. Ovo zbilja nisam očekivala i ne mogu vam opisati tu sreću!, iskrena je Gordana Popović.

Pravi vjetar u leđa

– Ovim putem od srca zahvaljujem svim sucima i organizatorima natječaja na dragocjenom mišljenju za svaku moju fotografiju. Ovo je najljepši vjetar u leđa koji sam u ovome trenutku mogla poželjeti!

Iskrene čestitke svim divnim umjetnicima koji su odnijeli pobjede i sudjelovali u ovom natječaju 📷🐾❤ Hvala od srca i svim mojim predivnim modelima i njihovim ljudima koji će se prepoznati na nagrađenim fotkama! Najbolji ste ❤ U tom tonu, nastavljamo i ove godine i veselim se svakoj fotki koju ćemo zajedno stvoriti, rekla je presretna Gordana.

Životinje su mi bile, i još uvijek jesu, najdraža motivacija i predivan izazov. Njihova sloboda i ljubav beskrajna su inspiracija. Svojim fotografijama zapisujem tihu priču koju životinje nose u svom pogledu, instinktu, slobodi, u svom duhu, rekla je sjajna pet fotografkinja svojedobno za naš portal.

gordana popović nagrada 03

Gordana, čestitamo i čekamo nove fotke!

„International Pet Photographer of the Year“ međunarodna je nagrada utemeljena 2019. godine za fotografe kućnih ljubimaca i najveće je svjetsko natjecanje za profesionalno fotografiranje kućnih ljubimaca.

Kako sami naglašavaju, ove godine slave umjetnost i vještinu fotografa kućnih ljubimaca iz cijeloga svijeta na još veće i bolje načine nego prije.

Ekipa portala Volim pse posebno je ponosna zato što je nagrađena fotografkinja Gordana naša suradnica, ali i zato što je ovo veliko priznanje za hrvatsku pet fotografiju 📷🐾!

Fotografije: Gordana Popović – Pet Almighty Photography

Najnovije

Naši partneri