[FOTO] Udomi pravu ljubav

Podijelite objavu
Udomi pravu ljubav izložba je fotografija pasa iz riječkog Azila, kako bi se što više pasa udomilo. Jedna od poruka je - Ljubav nije matematika.

Na postamentima na riječkom Korzu postavljena je izložba fotografija pasa iz Azila pod nazivom Udomi pravu ljubav. Organizator izložbe je Društvo za zaštitu životinja Rijeka, a njome žele dodatno senzibilizirati javnosti na udomljavanje pasa iz azila.

Udomi pravu ljubav Volim pse
Organizator izložbe je Društvo za zaštitu životinja Rijeka

U sklopu izložbe u subotu 28. siječnja uz postamente je bio i štand Društva, pa su zainteresirani mogli dobiti sve informacije o udomljavanju pasa, radu Azila, ali i upoznati neke od dlakavih manekena, ostaviti novčanu donaciju i kupiti neke od promo artikala.

Udomi pravu ljubav Volim pse
Izložbom se želi senzibilizirati javnosti na udomljavanje pasa iz azila
Udomi pravu ljubav Volim pse

U ljubav vjerujem

Samo jednom se ljubi, U svakom slučaju te volim, U ljubav vjerujem, Sjaj u tami, Ljubav nije matematika, neki su od tekstova uz fotografije pasa, a inspirirani su najljepšim hrvatskim ljubavnim pjesmama. Riki, Zero, Rafo, Rufus, Yaka, Tinky, samo su neki od 90 pasa na skrbi u Azilu na Viškovu, dok ih je još 30 u privremenom smještaju.

Udomi pravu ljubav Volim pse
Udomi pravu ljubav – Volim pse

– Stiglo nam je doba u kojem slavimo ljubav. Ljubav postoji u mnogim oblicima, a tko god je imao prilike iskusiti ljubav psa, zna da je ona bezuvjetna. Psi imaju svoj jezik ljubavi, dok mi ljudi iskazujemo ljubav kroz riječi i kroz djela. Ljubav često izražavamo i pjesmom. Dok šetate ovom izložbom, pjevušite neke od najljepših ljubavnih pjesama čiji naslovi su na tekstovima. Neka vas mile oči pasa koji traže dom potaknu da otvorite svoje srce. Udomite pravu ljubav i pjevajte nešto ljubavno, poručuju nam volonteri iz Azila na Viškovu.

Stiglo nam je doba u kojem slavimo ljubav

Udomi pravu ljubav i dobit ćeš doživotnu odanost

Na svakoj fotografiji nalazi se i QR kod koji vodi na Facebook stranice Azila za pse Društva za zaštitu životinja Rijeka i album pojedinog psa, gdje se nalaze sve fotografije, video zapisi, informacije o psu te kontakt za upite. Izložba je realizirana uz potporu Grada Rijeke. Sponzori izrade plakata: HOP Krimeja, Turnić, Čavle i Matulji.

Udomi pravu ljubav univerzalna je poruka pa svoju dlakavu ljubav možete naći u vama najbližem azilu. Jedan pas dobit će zauvijek dom, a vi njihovu doživotnu vjernost, odanost i neizmjernu ljubav i zahvalnost. Ovo je samo jedna od brojnih akcija riječkog azila kojima se želi senzibilizirati javnost za udomljavanje.

Udomi pravu ljubav Volim pse

Najnovije

Naši partneri