Advent u Azilu

Advent u azilu Volim pse (1)
Podijelite objavu
Riječki Azil skuplja donacije i priloge kako bi njuškice u Azilu i dalje imale svu potrebnu veterinarsku skrb.

Azil za pse “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” ove godine organizira malo drukčiji advent. Odlučili su održati druženje na koje su pozvani svi njihovi prijatelji veliki i mali i, naravno, sve njuškice.

„Puno vas je koji nas podržavate godinama i želimo vam se na neki način odužiti i pozvati vas na malo drugačiji advent“, poručuju iz Azila.

Naravno, adventsko druženje ima humanitarni karakter jer riječki volonteri žele prikupiti 10 tisuća kuna kojima će podmiriti dugove za veterinara. Taj će novac, naime, osigurati da njuškice u Azilu i dalje imaju svu potrebnu veterinarsku skrb.

Advent u azilu Volim pse

Advent  je – doniraj ili udomi!

Volonteri su pripremili razne aktivnosti za pasoljupce po simboličnim cijenama – šetnje pasa, božićnu ponudu ukrasa, čestitki, kalendar, adventski kalendar za pse s poslasticama, majice, blokiće…, foto kutak gdje će zainteresirane čekati njihova fotografkinja pa čak i kuhano vino. Uz to, organizirat će vođene 15-minutne ture po Azilu, ali uz prethodnu najavu. Naravno, volonteri će spremno odgovoriti na sva pitanja, informacije o Azilu, o udruzi, o volontiranju, psima u Azilu i izvan njega. Sve donacije moći će se ostaviti u za to predviđenu donacijsku kutiju ili kasicu.

Predbožićno druženje održat će se u subotu 17. prosinca od 10 do 14 sati ispred Azila. Azil se nalazi uz cestu Viškovo – Kastav, u produžetku novog groblja Kastav, a organizatori mole sve posjetitelje da aute parkiraju kod novog groblja. U slučaju lošeg vremena, druženje se odgađa.

Recimo još da je Društvo za zaštitu životinja Rijeka neprofitna udruga osnovana 1993. godine koja pomaže odbačenim i izgubljenim životinjama. Azil brine o oko stotinu napuštenih i ostavljenih pasa, a godišnje ih uspije udomiti oko 300. Pomoći im možemo na razne načine pa i članstvom u Društvu za zaštitu životinja Rijeka. Članovi mogu postati svi, uplatom godišnje članarine u iznosu od 20 kn za učenike, nezaposlene i umirovljenike te 50 kn za zaposlene osobe.

Ovo je samo jedna od brojnih akcija riječkog azila kojima se želi senzibilizirati javnost za udomljavanje.

Najnovije

Naši partneri