Pudlica Liza pas koji se samo može poželjeti

Pudlica Liza pas koji se samo može poželjeti - volimpse.com
Podijelite objavu
Pudlica Liza arhetipski je primjer svoje pasmine. Pudlice uživaju u užurbanom životu i vole biti uključeni u sve obiteljske događaje.

Pudlica Liza ima četiri mjeseca i jedan je od onih pasa koji se poželjeti može. Oduševljava svojom dobrotom i staloženim karakterom. 

U oko nam je upala tijekom SUP regate, Kup Grada Kastva koja je održana u subotu, 4. rujna u Preluku. 

Natjecanje u veslanju na dasci okupilo je brojne rekreativce. No Lizu uopće nije smela sva ta adrenalinska atmosfera. Dapače, s nevjerojatnom mirnoćom pratila je užurbana događanja oko sebe. 

Iako još štene, nije pokazala ni najmanje znakove straha ili zabrinutosti. Većina pasa njezinog uzrasta bila bi “nemoguća”. 

Trpeza nakon regate nije je baš zanimala. Tu i tamo pronjuškala bi oko i ispod stola, je li nekome pao koji komadić hrane. Nije se žalila ni na vrućinu koja tog dana, unatoč rujnu, nije posustala. Nema strah od mora, pa je prvi puta smočila i svoje šapice. 

Najviše voli biti u društvu svoje vlasnice, djevojčice Stelle Šegota. Stella je osvojila treće mjesto na SUP regati u uzrastu od 9 do 14 godina.

Pudlica Liza pas koji se samo može poželjeti 2 - volimpse.com
Liza najviše voli biti u društvu svoje vlasnice, djevojčice Stelle Šegota

Pudlica Liza arhetipski je primjer svoje pasmine

Pudlice su druželjubivi i umiljati psi. Uživaju u užurbanom životu i vole biti uključeni u sve obiteljske događaje. Mogu biti dobri psi čuvari koji najavljuju posjetitelje, ali nikad nisu agresivni. U obiteljskoj atmosferi pudlica je vrlo ljubazna. Inače su vrlo su otvorene i prijateljski raspoložene prema ljudima.

Pudlice slove kao jedna od najinteligentnijih pasmina na svijetu. Poznate su po izuzetnoj sposobnosti učenja i dresure. Uče izuzetno brzo i imaju izvrsnu memoriju.

Najnovije

Naši partneri