Pseći influenceri – do pratitelja na 4 noge

pseći influenceri 01
Podijelite objavu
Tko su pseći influenceri? koliko pratitelja imaju? Zarađuju li i oni na društvenim mrežama? Trebate li otvoriti svom ljubimcu profil ili kanal?

Swaggy Wolfdog, Doug the Pug, Tuna, Loki the Wolfdog, Harlow i Sage, Dax, Boobie Billie, Doby&Blue, Klee Kai, Tucker, Mister Mainer… Sve su to pseći influenceri. Jer pojam influencer udomaćio se i kod nas, a razne zvijezde i wannabe zvijezde vabe nas na svoje stranice i svojim objavama pokušavaju utjecati na nas.

Kategorija za sebe su influenceri među kućnim ljubimcima, a ima tu mačaka, vjeverica, gavrana, rakuna, ponija, majmuna, praščića… Nas, naravno, u kategoriji kućnih ljubimaca zanimaju pseći influenceri. Instagram, YouTube, TikTok, mreže su to na kojima ove njuškice rasturaju.

Viralni Jiff Pom

Među prvim psećim influencerima bio je pomeranac Jiff Pom. Ako je vjerovati Googleu, Jiff Pom na Instagramu je imao 9,9 milijuna pratitelja. Jiff Pom svoj online utjecaj nastavio je širiti i na TikToku, gdje je zaslužio čak 20,8 milijuna pratitelja. No, zadnja objava na njegovim profilima je iz veljače pa se proširila vijest da je Jiff Pom uginuo. Vijest nije ni potvrđena ni demantirana.

Tika the Iggy – Najbolja životinja na Internetu

„Tako sam uzbuđena što mogu objaviti da sam @thewebbyawards Najbolja životinja na Internetu za 2023. A razlog zbog kojeg sam pobjednica People’s Choicea ste vi pa zahvaljujem svima koji su glasali za mene“, „objavila“ je na svom profilu Tika the Iggy, talijanska hrtica, pseća modna i gay influencerica, kako je predstavljaju njezini ljudi.

Nagrade Webby, hvali se Kanađanka Tika, često nazivaju internetskim Oscarima. I da ne zaboravimo, ova mala četveronožna zvijezda nedavno je izdala i knjigu Tika the Iggy: lessons in life, love, and fashion.

Pratitelji, obožavatelji, pretplatnici

Iza profila Mister Mainer krije se Dmitry iz SAD-a, ali njegov mješanac engleskog bulterijera Biscuit pravi je pseći influencer na TikToku. Stoga Mister Mainer vojsku od 18 milijuna pratitelja duguje upravo Biscuitu. Naime, pod profilima Mister Mainer, ovaj dvojac objavljuje TikTok videe, što je očito naišlo na veliko odobravanje publike.

Pomeranca Nicu na TikToku prati 9,6 milijuna obožavatelja, dok kanal Chapi Tosya o dva ruska brata jazavčara ima čak 9,4 milijuna pratitelja na TikToku, ali i nevjerojatnih 15 milijuna pratitelja na YouTubeu (Chapitosiki)!

Zlatni retriver Tucker iz Michigana ima čak 3,3 milijuna pratitelja na Instagramu, a osvaja ih smiješnim i zabavnim videima i tilovima. Tucker uz to i zarađuje, otkrio je lani naš 24 sata, i to 70 tisuća po objavi!

Pas u modnoj industriji

Nabrojali smo ovdje samo neke svjetske pseće influencere, ali njima gotovo i nema kraja. Tu su i mješanka talijanskog hrta i čivave Boobie Billie (naslovna fotografija), dobro znana modna influencerica koja je u „intervjuu“ za Insider izjavila da voli nositi dvije hrabre boje koje se jako dobro nadopunjuju ili koje su potpuna suprotnost kako bi se mogla istaknuti. Bravo curo 😉

Mješanac haskija, arktičkog vuka i malamuta Loki živi u Koloradu s bratom Ravenom i pravi je outdoor entuzijast, na mrežama su aktivni Doby&Blue, Klee, zatim Kai, Dax, Doug the Pug, haskica Maya, Noah i Lincoln, Murray i Milly, Luffy i mogli bismo tako još dugo.

Najdraži pseći influencer

No, ima li naš pas profil na društvenim mrežama ili nema, bio zvijezda ili ne, crn ili bijel, udomljen ili kupljen, mješanac ili čistokrvni, zapravo je svejedno.

Naime, svi mi znamo da najveći utjecaj na nas ima upravo naš pas te da je on/a ujedno i naš najdraži i najslađi pseći influencer!

Fotografije: Screenshot; Unsplash

Najnovije

Naši partneri