Poruka u boci, Sophia i Pago

Podijelite objavu
Kakva nevjerojatna priča s Paga - dalmatinski pas Pago u novoj je avanturi. Tijekom vožnje na SUP dasci našao je bocu, a njegova Kristina otkrila je da je u boci – poruka!

Naš dobri znanac, dalmatinski pas Pago, veliki promotor Paga i svoje pasmine, ponovno nas je oduševio. Ovaj je put riječ o pravoj filmskoj priči koju bismo mogli nasloviti – poruka u boci.

Naime, Pago i njegova dvonožna pratiteljica Kristina Alaburić u svom su najnovijem otočnom lutanju pronašli pravu poruku u boci. I to – napisanu na njemačkom jeziku🤓

Poruka u boci i jedna Sophia

– Dok smo se vozili na SUP dasci, Pago je pronašao bocu i počeo njušiti. Bio je uporan i nije prestajao njuškati i gurati je nosom sve dok nisam obratila pažnju i uzela bocu, ispričala nam je Kristina.

U boci je našla poruku koju je napisala djevojčica Sophia iz Njemačke, koja je, kako piše u poruci, trenutačno na ljetovanju u Hrvatskoj. A za potpuni filmski ugođaj, na tom paškom žalu Paga i Kristine nedostajala je još samo glazbena pozadina Tomislava Bralića i klape Intrade –

Nek’ odoli svakon moru forci

Za te’ moja poruka u boci…🎶

Pago pronalazač

Poruka u boci kaže da je Sophia dobro, da ima tri godine te da bi bila jako sretna da dobije odgovor.

Sigurni smo da će biti oduševljena kada čuje da je njezina poruka u boci pronađena. Jer ne samo da je netko našao njezinu bocu, nego je to bio Pago pronalazač osobno! Zaista nevjerojatna priča, kao iz nekih romantičnih filmova.

Sophiji i njezinoj obitelji želimo da uživa u odmoru u našoj Hrvatskoj, a Pagu i Kristini želimo što više zabavnih otočkih avantura. I da, za kraj kažimo kako se Kristina pohvalila da Pago postaje pravi morski vuk.

Fotografije: Kristina Alaburić

Najnovije

Naši partneri