Pago s Paga dobio suvenire

Podijelite objavu
Šestomjesečni dalmatiner Pago s Paga dobio je suvenire, a dio od njihove prodaje ide četveronožnim Pagovim prijateljima u azilima diljem Hrvatske.

Pago s Paga šest je mjeseci star dalmatinski pas o kojem smo već pisali. No, evo ga opet u medijima. Pago je sada dobio i svoje suvenire!

Za sada su u prodaji majice, šalice, gift box i jastuci. Kreativna ekipa s Paga poigrala se Dalmacijom, Pagom, Pagovim likom i njegovim točkicama. Tako su dobili zanimljiv suvenir, jedini takav u Hrvatskoj.

Pago s Paga, Dalmacija i točkice

– Najzanimljivije je to što dio od prodaje suvenira ide Pagovim četveronožnim prijateljima u azilima diljem Hrvatske. Plemeniti, prekrasni, inteligentni i uvijek u dobrom raspoloženju, dalmatinci zaslužuju još veću promociju, pa smo mi spojili ljepote otoka Paga, Dalmacije i prekrasnog dalmatinskog psa, stvarnog lika – Paga sa Paga, objašnjava nam Pagova Kristina Alaburić.

Suveniri za veću vidljivost dalmatinskih pasa

Cijeli koncept suvenira osmislila je upravo Kristina Alaburić, a završni dodir napravila je već uigrana ekipa sa otoka. Vizuale je radila Jelena Zekanović, tisak Creativa studio, a model je Lana Perković. Suveniri su u prodaji u suvenirnicama u Pagu, Novalji, Zadru i Splitu.

Kristina Alaburić, Pago i njihovi kreativci uspjeli su spojiti ljubav prema psima, turističku ponudu i humanitarnu akciju. A Pagovi suveniri podići će i vidljivost naših dalmatinaca koji, kako Kristina kaže, „trebaju biti vidljiviji, a skoro pa ih više nema 😞“.

Najnovije

Naši partneri