Najslađi udomljeni pas na svijetu – imate li favorita?

najslađi pas na svijetu 01
Podijelite objavu
Američki časopis People i ove godine organizira natječaj Najslađi udomljeni pas na svijetu. Za titulu se natječu finalisti Roomba, Cocoa, Ducky, Lazlo, Hobie, Bruno, Ricky, Skye, Rudy i Poppy.

Američki časopis People i ove godine organizira natječaj Najslađi udomljeni pas na svijetu 2023. U finale natjecanja čiji je sponzor Pedigree ušlo je deset slatkih dlakavaca.

Kako People piše, ovih 10 pasa odabrano je među tisućama prijavljenih, a jedan od njih će osvojiti glavnu nagradu natjecanja. Svi ljubitelji životinja mogu glasati za svog slatkog favorita, a glasovanje traje od 25. kolovoza do 22. rujna na ovoj poveznici. 

10 finalista, ali samo jedan Najslađi udomljeni pas

Od ovih deset preslatkih udomljenih pasa koji se natječu za najslađu krunu, tri će psa s najviše glasova ući u zadnji finalni krug gdje će žiri odabrati pobjednika. Proglašenje pobjednika je 20. listopada.

Dobitnik glavne nagrade dobit će fotografiranje, članak u časopisu People i na People.com te godišnju zalihu hrane za pse marke Pedigree. Pobjednik će moći izabrati organizaciju za spašavanje životinja kojoj će biti donirano 1000 dolara.

Za titulu Najslađi udomljeni pas na svijetu natječu se finalisti Roomba, Cocoa, Ducky, Lazlo, Hobie, Bruno, Ricky, Skye, Rudy i Poppy.

Gordon krstari u kolicima

A Najslađi udomljeni pas na svijetu 2022. godine bio je Gordon, pasmine shiba inu iz Arkansasa. Za tog psa koji se kreće uz pomoć kolica njegovi su ljudi rekli da mu je najdraže jesti kolačiće i da je opsjednut poslasticama.

Uz to, Gordon jako voli vrijeme provoditi vani u raznim aktivnosti, „krstareći svojim kolicima“.

Najslađi pas – onaj koji je uz nas

Inače, onu neslužbenu titulu najslađeg psa na svijetu lani je „osvojila“ toy pudla Mohu iz Osake i to prije svega zbog svog okruglastog oblika kojim privlači poglede.

Svakome tko ima psa njegov je dlakavac – najslađi pas na svijetu. Jer neovisno je li kupljen ili udomljen, najslađi je pas onaj koji je uz nas.

No, jasno je da pse koji su spašeni i udomljeni iz azila i raznih skloništa ili „s ceste“ ipak gledamo drugim očima jer znamo da njima sadašnja obitelj vrlo često i doslovno znači – život. Zato nagradimo glasom nekog od ovih slatkića, sasvim su sigurno to zaslužili.

Foto: screenshots People & IG LADbible

Najnovije

Naši partneri