Jesenski san: Foto session by Pet Almighty Photography

jesenski san 01
Podijelite objavu
Jesenski san naziv je organiziranog fotografiranja koje za nas i naše ljubimce organizira suradnica portala Volim pse Gordana Popović, Pet Almighty Photography.

Jesenski san 🍁 * * 📷🐾🪄 naziv je mini photo sessiona koje organizira suradnica našeg portala Gordana Popović i njezin Pet Almighty Photography. Pa, Gordana, da čujemo o čemu je tu zapravo riječ:

– Hladno jesensko vrijeme i kraći dani kao da nas tjeraju doma na toplo, ali upravo tada u prirodi nalazimo fascinantnu paletu boja i čarobnu svjetlost uz koje nastaju impresivne fotke naših psećih ljubavi! Baš ovo čarobno jesensko vrijeme odabrali smo da s vama podijelimo i velike vijesti! Pozivamo vas i vaše najvoljenije njuške da zajedno istražimo mogućnosti nove opreme! O da, naš novi 📷 “Zeko”, kako ga od milja zovemo, zamrznut će najkristalnije trenutke vaših četveronožnih ljubavi i to u jesenskom štihu. Pravi Jesenski san🍂

Trka, Sanjarenje i Zajednička fotografija

Kako Gordana dalje objašnjava, unutar ovog mini sessiona tri su teme:

1. Trka (run to me)

2. Sanjarenje

3. Zajednička fotografija ili tema po želji.

Šalovi, kape, kao i ostali jesenski rekviziti itekako su dobrodošli 😊🧣🍂

Cijena sessiona za jednog psa je 45 €. U cijenu ulaze konzultacije prije sessiona, fotografiranje i obrada tri fotografije u originalnoj i optimiziranoj veličini. Postoji i mogućnost  kupnje dodatnih fotografija po cijeni od 12 € po fotografiji.

Jesenski san u sesvetskoj šumi

Sada kad smo se svi zainteresirali i počeli zamišljati svoje najdraže njuške pred Gordaninim objektivom, treba dodati da će se Jesenski san održati ovog vikenda, 25. i 26. studenog, u šumi kod Sesveta.

Broj termina je ograničen, a za rezervaciju, upute i detaljni dogovor možete se javiti na e-mail info@petalmighty.com, mob. 091/591-5685 ili u inbox Facebook stranice Pet Almighty Photography.

Budući da su naši dlakavci osjetljiva biće te da Gordana želi snimiti samo savršene fotografije, u slučaju lošeg vremena druženje u šumi prebacit će se za prvi mogući vikend.

Fotografija: Gordana Popović, Pet Almighty

Najnovije

Naši partneri