Grad Zagreb odustao od vatrometa. Bravo

Grad Zagreb odustao od vatrometa - Volim pse
Podijelite objavu
U manje od dva dana Grad je ipak dijametralno promijenio svoju odluku. Svejedno veseli nas odluka da je Grad Zagreb odustao od vatrometa.

Grad Zagreb ipak je odustao od vatrometa za doček nove godine. U manje od dva dana Grad je dijametralno promijenio svoju odluku. Naime, naš portal objavio je priopćenje iz Ureda gradonačelnika od 27. prosinca upućeno Prijateljima životinja u kojem se tvrdi da Grad ne može ove godine odustati od vatrometa zbog već provedene javne nabave za njegovo održavanje.

Dan kasnije stiže drukčije priopćenje:

“Grad Zagreb uspio je pronaći način da se pridruži inicijativi niza gradova u Hrvatskoj, uključujući Rijeku, Osijek, Pulu, Zabok, Rovinj, Opatiju, Poreč, Čazmu, Samobor i Labin, te kao i oni odustane od vatrometa za doček Nove godine u organizaciji Grada. Umjesto toga, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu sugrađani će u novu godinu ući uz šarene konfete, vizualne efekte, te bogati glazbeni program”, stoji u dopisu Grada.

Kako god bilo, veseli nas odluka da je Grad Zagreb odustao od vatrometa. Gradovi su ove godine odustali od dočeka uz pirotehniku u namjeri da se od negativnih posljedica vatrometa zaštite životinje i okoliš.

“Iako smo još prošli tjedan komunicirali da idemo s novogodišnjim vatrometom jer je on već bio ugovoren, ipak smo ovaj tjedan uspjeli pronaći drugo rješenje, zahvaljujući razumijevanju koje je ugovorena tvrtka pokazala, te joj se na tome zahvaljujemo”, pojašnjava se u priopćenju.

Podsjetimo, program za doček nove godine započinje na Trgu bana Josipa Jelačića 31. prosinca u 19h, sa zagrijavanjem uz DJ-a Kiki B. U 21.15 nastupit će mladi talenti hrvatske glazbe, neki od izvođača iz The Voice i A strane. Od 23h pa do iza ponoći nastupaju Pips, chips & videoclips, a nakon ponoći na pozornicu dolaze Nipplepeople.

Najnovije

Naši partneri