Goranska snježna kraljica Molly

Podijelite objavu
Sedmogodišnja teridoodlica Molly živi u Sungeru, gdje svojim ljudima pomaže voditi Japodi Boutique hotel, a obožava juriti livadama.

Zadnjih dana svi pričaju o snijegu, ralicama, lopatama, sanjkanju. Neki njurgaju, a mnogi uživaju. Među onima koji uživaju u zimski radostima nalazi se i – Molly. Molly je prava goranska snježna kraljica koja, kako kaže njezina vlasnica Jagoda Vukušić – leti, a ne trči. Molly živi u idili Gorskog kotara, u Sungeru. Ondje, naime, njezina Jagoda sa suprugom vodi Japodi Boutique hotel pa se tako i Molly „bavi“ turizmom. Ako vam je ime Jagode Vukušić poznato, u pravu ste, ona je bila dugogodišnja novinarka, glavna urednica, predsjednica Hrvatskog novinarskog društva te veleposlanica u Norveškoj.

Goranska snježna kraljica Molly uživa u zimskim radostima.

Sedmogodišnja teridoodlica

Ali nas, ipak, zanima Molly. Ta goranska snježna kraljica sedmogodišnja je teridoodlica. Jagoda nam objašnjava da joj je tata kraljevska pudla, a mama mješankica terijera i zapravo je čudom došla na svijet.

– Jedna divna riječka obitelj spasila je njene roditelje od zle sudbine, eutanazije i odbacivanja, a oni u neznanju zgriješili. Neka su četiri predivna mala bića sada sretna i voljena. Baš kao i njihovi roditelji, priča nam Jagoda Vukušić.

Molly i njezina “banda”.

Molly – vođa bande

– Dok je Molly bila mala, voljela je sve pse, a sada malo bira. Ima svoju ovčarsku ekipu, sestre Laru i Donu, mješanke kavkaskog ovčara i šarplaninca i Sokija, kraškog ovčara, s opakim pedigreom. Obožava ih i sate provodi promatrajući dolaze li po nju. Voli misliti da je ona vođa bande! Nitko joj se ne usuđuje reći da se svi boje za nju gledajući je kako trči s ekipom. Izgleda kao da vukovi naganjaju ovčicu, smije se Jagoda.

Pa eto, ako vas put nanese u Gorski kotar, navratite obavezno do Sungera, Japodi Boutique hotel je, pogađate – dog friendly. Baš danas ih je napustio jedan mladi engleski buldog koji im je bio u turističkom posjetu, a Molly je konačno odahnula – užasno joj je bio naporan, a on se, siroče, samo htio igrati. Sad goranska snježna kraljica Molly može neometano nastaviti juriti snježnim livadama.

Japodi Boutique hotel, goranski dom teridoodlice Molly.

Najnovije

Naši partneri