26. kolovoza – Svjetski dan pasa

Podijelite objavu
Na današnji dan slavimo sve pse, s rodovnikom i bez njega, mješance i one s mnoštvom nagrada na natjecanjima, zdrave i bolesne...

Bezuvjetna ljubav, beskonačna zabava, potpuna vjernost, najbolji prijatelj zauvijek, nepresušni izvor sreće, društvo u sreći i u tuzi – sve to i još puno toga su naši psi. Zato im danas čestitajmo Svjetski dan pasa i poželimo njima i sebi da što duže budu s nama!

Na današnji dan slavimo sve pse, s rodovnikom i bez njega, mješance i one s mnoštvom nagrada na natjecanjima, zdrave i bolesne, velike i male… Odajemo im počast i zahvaljujemo što su uz nas i kao naše društvo i naši prijatelji, ali i kao zaštitnici pa i heroji-spasitelji iz nemogućih situacija.

Život kakav zaslužuju

Zaslužili su imati posebno mjesto u našim srcima i našim obiteljima, ali zaslužili su i naše poštovanje. Danas je prilika da im se odužimo na poseban način – mazite ih više, napravite im poseban obrok, odvedite ih u šetnju ondje gdje još niste bili, donirajte nekom azilu, pogledajte film o psima, odvedite psa na pseću plažu ili – udomite psa i pružite mu život kakav zaslužuje.

I za kraj zanimljivost, jeste li znali da se vlasnici pasa češće smiju od onih ljudi koji nemaju psa!?

Najnovije

Naši partneri