Vautinovo – humanitarna akcija za pse u azilima

Podijelite objavu
Vautinovo je akcija kojom uz narudžbu Apipet proizvoda u veljači osiguravamo hranu za pse u azilima u Osijeku, Rijeci i Našicama.

Neki imaju Valentinovo, a neki Vautinovo! Tvrtka Hedera koja proizvodi Apipet proizvode za pse na bazi pčelinjih proizvoda, propolisa i peludi i ove je godine u veljači pokrenula humanitarnu akciju za dlakavce.

– Veljača je mjesec ljubavi, stoga brižna Apipet zajednica i petu godinu zaredom posvećuje je onima koji su lišeni ljubavi, iako su upravo oni ljubav spremni dati odmah i zauvijek. Ove godine slijedimo istu misiju: zajedno s vama osigurati napuštenim psima topli dom ili hranu, kažu oni o Vautinovu.

Udomi pravu ljubav – izložba fotografija

Udomi pravu ljubav izložba je fotografija pasa iz riječkog Azila, kako bi se što više pasa udomilo. Jedna od poruka je – Ljubav nije matematika… VIŠE NA POVEZNICI

Vautinovo – pomozi svom psu, da bi pomogao drugima

Humanitarna akcija provodi se tako da pomažući svom psu, pomažemo napuštenim psima. Naime, od svake narudžbe Apipet proizvoda tijekom veljače dio sredstava ide za nabavu hrane Azilu Osijek, Rijeka i Farmici Našice. U tim je azilima više od 400 napuštenih pasa pa je ovo prilika da pozovemo one koji to mogu i žele da – udome neku njuškicu.

Vrijedi istaknuti da je već u prvih 5 dana akcije prikupljeno čak 250 kg hrane za napuštene pse, a akcija i dalje traje. I da, u Hrvatskoj ima 15000 napušteni pasa i zato je svaki kilogram donirane hrane bitan!

Vautinovo – humanitarna akcija za pse u azilima
Ben iz Našica.
Vautinovo – humanitarna akcija za pse u azilima
Yaka iz Rijeke.
Vautinovo – humanitarna akcija za pse u azilima
Gigi iz Osijeka.

Gigi, Ben i Yaka traže dom

Na stranicama Apipeta predstavljena su tri psa koja traže svoj dom. To su beba Gigi iz Osijeka, dvogodišnji Ben iz Našica i dvogodišnja crnka Yaka iz Rijeke. Nisu oni jedini psi koji trebaju dom, sve napuštene njuškice možete vidjeti na stranicama domova.

Pele i Lora: Ljubav zbog koje je i nemoguće – moguće

Pele je nađen bez jedne noge i jedne šape, a danas on i njegova Lora uče djecu da se sve može, na malo drukčiji način i da je to sasvim u redu. Dokaz su da upornost, volja i želja ruše sve barijere i predrasude! VIŠE NA POVEZNICI

Zato dok budete obilježavali Valentinovo, ne zaboravite i na Vautinovo. Kažu da je baš Dan zaljubljenih najbolje provesti sa svojim psom jer nas bezuvjetno vole, uvijek nam se jednako raduju, ne treba im kupovati skupe poklone i uvijek jednako uživaju u našem društvu!

Fotografije: Apipet

Najnovije

Naši partneri