Psi u tvrtki Rimac Technology su i kolege i ljubimci

Psi u tvrtki Rimac Technology su i kolege i ljubimci - Volim pse
Podijelite objavu
Studije pokazuju da psi mogu pozitivno utjecati na učinak na poslu. Psi u tvrtki Rimac Technology imaju čak službene oznake i titule tvrtke.

Jedna od prednosti rada u tvrtkama Rimac Technology ili Bugatti Rimac mogućnost je da ured dijelite sa svojim najboljim prijateljem. Sudeći prema objavljenim fotografijama na društvenim mrežama, psi u tvrtki Rimac Technology su i kolege i ljubimci. Imaju službene oznake i titule tvrtke.

Psi u tvrtki Rimac Technology su i kolege i ljubimci - Volim pse
Psi u tvrtki Rimac Technology

“Poznato je da vam vaš dlakavi najbolji prijatelj može podići razinu serotonina i dopamina. Izmamit će vam osmijeh na lice. Utješit će vas kada se osjećate potišteno. Smanjit će vam razinu stresa. Potaknut će vas da s vremena na vrijeme protegnete noge i leđa. Pas će pozitivno utjecati na cjelokupni učinak na poslu”, kažu u objavi na društvenim mrežama zaposlenici tvrtke Rimac Technology.

Posljednjih godina objavljeno je nekoliko studija koje ukazuju prisutnost pas u uredu ima brojne prednosti. Sve veći broj velikih kompanija dopušta zaposlenicima da ured dijele s dlakavim prijateljima. Među njima su Google i Amazon.

Jednako tako, sve je veći broj javnih prostora u kojima se dopušta prisutnost pasa. U Hrvatskoj kao pozitivan primjer možemo izdvojiti i Muzej grada Zagreba koji je postao dog friendly.

Psi u tvrtki Rimac Technology su i kolege i ljubimci - Volim pse
Psi imaju službene oznake i titule tvrtke

“Budući da su ovi momci i cure naše svakodnevne pilule za opuštanje, htjeli smo da se osjećaju posebno, pa smo za naše čupave kolege organizirali dan fotografiranja s jednom velikom hrvatskom medijskom kućom”, pojasnili su u Rimac Technology.

Uživajte u ovim fotografijama i atmosferi koju vam donose naši vlastiti paketi radosti!

Psi u tvrtki Rimac Technology su i kolege i ljubimci- Volim pse

Uz dopuštenje Rimac Technology fotografije smo preuzeli s njihovog Linkedin profila.

Najnovije

Naši partneri