Psi trčali po riječkom lukobranu [FOTO]

psi hohofun 01
Podijelite objavu
Najavili smo da se u nedjelju održava revijalna utrka HoHoFun, na koju su bili pozvani i četveronošci. Pa je red da vidimo tko je to trčao.

Već smo pisali o revijalnoj utrci HoHoFun koja se održava u Rijeci, u sklopu tradicionalne božićne humanitarne utrke HoHoHo Run u organizaciji sportsko-rekreativne udruge Torpedo Runners. Svaka čast trkačicama i trkačima, ali nas ipak zanimaju – psi 😉

Mali, veliki, mladi i ne tako mladi, skupili su se mnogi trkači i trkačice ove nedjelje na Molo longu. A bilo je tu, pogađate, i pasa. Oni su po divnom zimskom danu došli na riječki lukobran rastrčati malo svoje ljude.

Želja? Da svi psi imaju dom

Pitate tko je pobjednik? Ma pobjednici su svi oni psi koji imaju svoje domove za zauvijek. A onima koji u azilima čekaju da ih „otkriju“ njihovi ljudi, želimo da im se to što prije dogodi. Jer kada je bolje vrijeme za poslati takvu želju, nego prije Božića?!

Na kraju treba ponoviti da će se sva sredstva prikupljena na utrci HoHoHo Run ove godine donirati Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu.

Najnovije

Naši partneri