HoHoFun – utrka za pse i njihove ljude

hohohofun 01
Podijelite objavu
U nedjelju se na Molo longu u Rijeci održava već tradicionalno izdanje HoHoHo Run humanitarne utrke. Na revijalnu utrku HoHoFun, dužine 2,5 km, pozvani su i dlakavci.

HoHoHo jedna je od riječi koje simboliziraju božićno doba. A HoHoHo Run humanitarna je Božićna utrka riječke sportsko-rekreativne udruge Torpedo Runners. Trči se u nedjelju, 17. prosinca.

Ove se godine održava već osmi put, a natjecatelji biraju između dvije utrke – natjecateljske HoHoFive Run (5 km) i revijalne HoHoFun (2,5 km). A upravo ta kraća utrka HoHoFun prava je zabava. Na nju su naime pozvani i – psi!

HoHoFun – budite smetalo psu

– Recite, gdje u Rijeci ili okolici, vaše njuške imaju priliku odmjeriti snage u svojoj četveronožnoj kategoriji? Pa, naravno, samo na našem HoHoHo Run 2023! Prijavite HoHoFun utrku, budite smetalo svom brzom psu i omogućite mu da se popne na postolje! Nagrade su super bogate, a donira ih HOP trgovina za kućne ljubimce, pojašnjavaju Torpedo Runnersi.

Za sve sudionike pripremljena su brojna iznenađenja, bogata tombola, izvrsna okrjepa i glazba po odabiru DJ Tunija. Za obje utrke možete se prijaviti online putem obrasca na poveznici. Kotizacija za utrku iznosi 10 eura i uplaćuje se na licu mjesta.

Na postolje se penju i najbrži psi

Posebna je ovo utrka jer će se na postolje popeti najbolji trkači, ali i najbrži psi! Također se dijele i nagrade za tri najbolje plasirana psa.

Registracija sudionika počinje od 10 sati, a utrke su u 11 i 12 sati. Ove godine sva prikupljena sredstva donirat će se Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić u Lovranu.

Prognoza za nedjelju kaže – u Rijeci sunce. Stoga, povedite svog psa na Molo longo jer i Sia kaže, točnije pjeva:

Ho ho ho, come be our family

Ho ho ho, this is Christmas, baby 🎶

Foto: Torpedo Runners

Najnovije

Naši partneri