Lunjo prolunjao osječkom Zarom

Lunjo u Zari
Podijelite objavu
Lunju su djelatnice Zare u Osijeku uvele u trgovinu da ga maknu sa zime i da se ugrije. Mladac je to i učinio i malo odrijemao - na muškom odjelu!

„E a ovo je lik po kojeg smo jučer morale čak u Portanovu, znate di nas je dočekao? U Zari 😄“. Tako počinje objava osječke Udruge Pobjede o jednom mladom kuleru. Lunjo mu je ime, a kakav je šarmer, najbolje se vidi iz toga što su ga djelatnice Zare u trgovačkom centru Portanova Osijeku uvele u trgovinu da se ugrije. Što je on i učinio. A gdje drugdje, nego – na muškom odjelu 😄

Lunjo u Zari – melem na ranu

„Mogu misliti kakav je to bio nesvakidašnji prizor za ovu zemlju, ovaj grad, da jedan pas leži nasred trgovine i ničim se pretjerano ne uzrujava 🤗

Meni je to, taj mali simbol ljudske dobrote, to što su trgovkinje uvele psa u trgovinu dok je vani snijeg i minus, meni je to takav melem na ranu da nemate pojma!

I svaka im čast na tome!

Dok neki ne žele nahraniti psa ili mačku ispred svoje kuće “jer će se onda tu zadržavati” neki odmah naprave šta mogu i takve ljude želite oko sebe i pored sebe i to je cijela istina 🙂“, piše volonterka osječke Udruge koja štiti i promiče prava svih životinja.

Kume i kumovi, javite se!

Lunjo je mlad pasonja, procjenjuje se da ima oko godinu dana i jako je drag. Dokaz vam je to što tih nekoliko sati koliko je proveo u poznatoj trgovini nije uništio baš ništa. Jedino se dobro naspavao.

Sada Lunjo traži kume i kumove pa se možete javiti Udruzi Pobjede u inbox na njihovoj Facebook stranici.

Lunji držimo fige da što prije nađe svoje ljude i svoj dom zauvijek. A djelatnicama Zare u Osijeku i njihovoj trgovini big like zato što su pet friendly!

Foto: Udruga Pobjede

Najnovije

Naši partneri