Festival pasa svih rasa u Zagrebu

Podijelite objavu
Festival je namijenjen svim ljubiteljima pasa koji žele naučiti nešto novo, podržati udomljavanje, ali i uživati u društvu četveronožnih prijatelja. Manifestacija će se održati ove jeseni u Zagrebu.

Festival pasa svih rasa naziv je manifestacije koja će se održati ove jeseni (još nije poznat točan datum) u Zagrebu. Prvi je to put da se u Hrvatskoj održava taj dvodnevni festival pasa koji okuplja pse, ljubitelje i vlasnike pasa.

Festival u Zagrebu organizira Knack, glavni sponzor je ZooCity, a dio je regionalne mreže Festival pasa svih rasa: Ulični psi. Projekt Festival pasa svih rasa razvijaju Brand Bits i Knack.

Približimo se svijetu pasa

„Festival je namijenjen svim ljubiteljima pasa koji žele naučiti nešto novo, podržati udomljavanje, ali i uživati u društvu četveronožnih prijatelja. Ovaj festival jedinstvena je prilika da se približite svijetu pasa, upoznate različite pasmine, steknete znanje o odgoju i njezi te se inspirirate za moguće udomljavanje“, navode organizatori.

Dodaju da je njihov cilj povezati ljude i pse, educirati o odgovornom vlasništvu i potaknuti svijest o važnosti udomljavanja.

„Festival je uključen u mrežu festivala koji djeluju u raznim zemljama regije i šire. Ove se godine festival u Beogradu održao uspješno po drugi put“, dodaju.

Predavanja, natjecanja, radionice…

Na Festivalu pasa u Zagrebu čekaju nas zabavne aktivnosti za pse i vlasnike, brojni izlagači, radionice za velike i male, predavanja od toga kako pravilno njegovati zube, dlaku i nokte svoga psa do toga kako raditi domaće pseće kolačiće.

Pripremljen je i zabavni program, pa će se birati najveseliji pas, održati natjecanje u spretnosti, glazbeni program…

Informacije možete naći na službenoj stranici stranici Festivala.

U travnju – Svjetska izložba pasa

Podsjetimo još da je Hrvatski kinološki savez izabran za domaćina prestižne Svjetske izložbe pasa 2024. u Zagrebu. Hrvatskoj je to prvo domaćinstvo te velike izložbe.

Svjetska izložba pasa održat će se od 25. do 28. travnja iduće godine na Zagrebačkom velesajmu, a očekuje se dolazak 20.000 pasa iz cijelog svijeta. Maskota Izložbe bit će naša pasmina – dalmatinski pas 😊

Foto: Unsplash; screenshots

Najnovije

Naši partneri