Bran, prvi pas koji je prošetao Pelješkim mostom

Podijelite objavu
Bran je jedanaestomjesečna beba španjolskog hrta, iz Njemačke je, a sa svojim je ljudima bio na godišnjem odmoru u Dubrovniku.

Jeste li znali da je Bran prvi pas koji je prošetao Pelješkim mostom? Bran je sa svojim ljudima bio na godišnjem odmoru u Dubrovniku i na povratku su odlučili doći i na otvaranje Pelješkog mosta. Već u osam ujutro su bili na Most pa je tako ovaj mladac prvi četveronožni dlakava koji je iskušao novi most. Za to zgodnu i zanimljivu vijest doznali smo zahvaljujući reporterki Katarini Brečić koja je i ovu vijest objavila na svojoj N1 televiziji.

Španjolac iz njemačkog Straubinga

Bran je španjolski hrt iz Straubinga, iz Njemačke, još je beba od 11 mjeseci, ali već ima svoj Instagram profil @galgo_and_his_human.

Prema informacijama  Međunarodne kinološke organizacije (FCI) galgo je jedan od predaka engleskog kratkodlakog hrta. Karakterno je blag, dobar i nježan pas, ali njegova brzina i izdržljivost i danas mu donose probleme. Naime, u Španjolskoj se koriste za lov, masovno se uzgajaju, ali i masovno ubijaju, kao dio okrutne tradicije. No, o tome više nekom drugom prilikom. Kako je Bran doživio Pelješki most, možete pogledati u prilogu Katarine Brečić

Najnovije

Naši partneri