Australski vatrogasci slikali se sa psima iz azila

Podijelite objavu
Ti heroji već tradicionalno izdaju humanitarne kalendare pa su jedan od ovogodišnjih šest snimili sa psima iz azila.

Australski vatrogasci postali su poznati po tome što već tradicionalno izdaju kalendar, a sredstva od njegove prodaje namijenjena su u humanitarne svrhe. Ni ove godine Australci nisu razočarali svoje obožavateljice i obožavatelje.

Za 2024. godinu izdali su šest različitih kalendara. Uz kalendare klasik i vatrogasni heroji u akciji, tu su i kalendari vatrogasaca sa psima, mačkama, konjima te raznim životinjama. Naglasak, naravno, stavljamo na kalendar sa psima, iako su kalendari ipak najprepoznatljiviji po golim mišićavim torzima vatrenih heroja.

Australski heroji skupljaju pomoć za životinje

– Ovogodišnji naš kultni kalendar sa psićima iz azila savršen je poklon za rođendan, Božić ili bilo koju drugu prigodu da pokažete nekome koliko vam je stalo ili još bolje, razmazite sebe, naglašavaju australski vatrogasci na stranici za kupnju kalendara.

Australski vatrogasni kalendar osnovan je 1993. godine, da bi podržao Zakladu dječje bolnice, osiguravajući sredstva za istraživanje opeklina u djetinjstvu. Do danas je kalendar ovih vatrogasaca prikupio više od 3,45 milijuna dolara za razne dobrotvorne svrhe!

Vatreni vatrogasci i slatki psi

O psima koji su, uz vatrogasce, zvijezde kalendara skrbe se dvije udruge – Safe Haven Animal Rescue i ABC Rescue.

ABC Rescue (All Breeds Canine Rescue) kroz ljubav, brigu i predanost osigurava sretan suživot čovjeka i čovjekovog najboljeg prijatelja. Vjeruju u educiranje javnosti o odgovornom posjedovanju kućnih ljubimaca i to dokazuju vlastitim primjerom.

Safe Haven Animal Rescue Inc (SHARI) je neprofitna dobrotvorna organizacija koja djeluje u jugoistočnom Queenslandu. Od 2014. godine bave se spašavanjem, rehabilitacijom i ponovnim udomljavanjem životinja, a do sada su spasili 2292 pasa i mačaka.

Eto, možda ovakve vatrene kalendare nećete naći kod nas, ali ovako slatke psiće hoćete, u svim azilima!!!

A ako vas zanima kako je bilo na snimanju kalendara, kliknite na ovu poveznicu i pogledajte.

Foto: Australian Firefighters Calendar

Najnovije

Naši partneri