Vetti Group u Splitu otvara veliku bolnicu za pse i mačke

vetti group split 01 pixabay
Podijelite objavu
Otvaranje bolnice veličine 750 četvornih metara očekuje se početkom iduće godine. Zagreb već ima Kliniku za pse i mačke, a ovo je druga ovakva ustanova u Hrvatskoj koja će nuditi niz različitih veterinarskih usluga.

„Otvaranjem novih klinika diljem Hrvatske koje će biti potpuno opremljene za dijagnostiku, operativne zahvate i složenije usluge, svojim klijentima omogućavamo pristup cjelovitoj veterinarskoj brizi u svakom trenutku.” To je filozofija veterinarske grupacije Vetti Group koja planira u splitskom Dračevcu  otvoriti veterinarsku bolnicu namijenjenu zdravstvenoj skrbi o psima i mačkama.

Otvaranje bolnice veličine 750 četvornih metara očekuje se početkom iduće godine.

Vetti Group bolnica ima čak i prostorija za utjehu

Najmoderniji CT uređaj, četiri suvremeno opremljene operacijske dvorane, osam soba za preglede i konzultacije, odvojena čekaonica za mačke i odvojena prostorija za utjehu u najtežim trenucima oproštaja. Sve to naći će se u novoj splitskoj veterinarskoj bolnici, baš kao i stacionar za 24-satnu njegu pasa i mačaka s postoperativnom skrbi.

Zagreb već ima Kliniku za pse i mačke, a ova je druga ustanova tog tipa u Hrvatskoj koja će nuditi niz različitih veterinarskih usluga. Od kirurgije, radiologije stomatologije, do oftalmologije, endoskopije, gastroskopije i raznih laboratorijskih pretraga. Vetti Group pobrinula se za sve.

Moderne ambulante za kućne ljubimce

Inače, Vetti Group je najveća veterinarska grupacija u Hrvatskoj koja okuplja predane veterinarske stručnjake, neumorne entuzijaste i ljubitelje životinja. Ponosni su na to što kontinuirano ulažu u modernizaciju veterinarskih ambulanti, vrhunsku dijagnostičku opremu i profesionalni razvoj zaposlenika, kako bi što bolje mogli odgovorili na individualne potrebe kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika.

Vetti Group ima više od 230 zaposlenih zaposlenih, djeluju na 26 lokacija, a imaju i dvije veterinarske klinike koje rade 24/7.

Foto: Pixabay

Najnovije

Naši partneri