Vautinovo u azilu – udomiti je super

Podijelite objavu
Vautinovo u azilu održava se u povodu mjeseca ljubavi, a na njega nas poziva neprofitna Udruga "Društvo za zaštitu životinja Rijeka" koja vodi azil za pse na Viškovu kod Rijeke.

U povodu mjeseca ljubavi i teme “Udomi pravu ljubav”, ove godine neprofitna Udruga “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” koja vodi azil za pse na Viškovu pored Rijeke organizira post-valentinovsko druženje njuškica i svih njihovih prijatelja, velikih i malih – Vautinovo u azilu. Vautinovo u azilu održat će se u nedjelju 26. veljače od 10.00 do 14.00 sati ispred azila.

Udomi, ne kupuj, savjeti iz prve ruke/šape - Volim pse

Udomi, ne kupuj – savjeti iz prve ruke/šape

Udomi, ne kupuj je divna i plemenita gesta, ali isto sa sobom donesu i čistokrvni psi kupljeni od uzgajivača! Čudesna smo mi bića jer od nas dobijete bezuvjetnu ljubav, čak i ako je kupite! VIŠE NA POVEZNICI

Humanitarno za obnovu azila

– Puno vas je koji nas podržavate godinama, i želimo vam se na neki način odužiti i pozvati Vas na malo drugačije Valentinovo – Vautinovo. Naravno da će Vautinovo imati humanitarnu notu. Cilj nam je skupiti 2.500 EUR za troškove obnove azila. Neophodno je da skupimo potreban novac kako bi naše njuškice imale krov nad glavom koji ne prokišnjava, bočne obloge koje drže toplinu, a sprječavaju prodor vjetra, obnovljene kućice da im bude toplo…, kažu u Udruzi i najavljuju:

 – Bit će tu svašta za pasoljupce, sve po simboličnim cijenama:

❤️ šetnje pasa  (10.00 – 14.00 sati, nije potrebna najava)

❤️ kalendar, majice, blokići, platnene torbe i svašta nešto

❤️ proizvodi za pse i mace

❤️ Apipet proizvodi

❤️ foto kutak gdje vas spremna čeka naša fotografkinja

❤️ muffini, cupcakesi

❤️ čajevi i sokovi

❤️ organizirane ture po azilu do 12.30 sati, otprilike svakih 30 minuta, bez najave. Kad se skupi grupica, kreće nova tura, zadnja kreće oko 12.00 sati.

„Vautinovo u azilu“ nastavak „Udomi pravu ljubav“

Volonteri će biti spremni za sva pitanja, informacije o azilu, udruzi, o volontiranju, psima u azilu i izvan njega. Također, sve donacije će se moći ostaviti u za to predviđenu donacijsku kutiju ili kasicu.

Udruga “Društvo za zaštitu životinja Rijeka” moli posjetitelje da aute ostavite kod novog groblja Kastav te da svoje njuškice ostavimo doma, a djeca su, naravno, dobrodošla. U slučaju lošeg vremena, Vautinovo se odgađa za prvi sljedeći vikend s lijepim vremenom.

S obzirom na ljubavnu tematiku, Vautinovo u azilu nastavak je na izložbu fotografija “Udomi pravu ljubav” na postamentima na Korzu o čemu više možete pročitati na poveznici. Format eventa će biti kao i Advent u azilu o čemu, pak, možete pročitati na ovoj poveznici.  Link na event Vautinovo u azilu je na ovoj poveznici.

Dođite u nedjelju na Viškovo i provjerite zašto je udomiti – super!

Bimba je svoju obitelj našla, dođite na Vautinovo u azilu i nađite i vi “svoju Bimbu”.

Foto: Društvo za zaštitu životinja Rijeka

Najnovije

Naši partneri