Toby i Molly u utrci za gradonačelnika Toronta

Toby i Molly u utrci za gradonačelnika Toronta - Volim pse
Podijelite objavu
Molly je mješanka i upravo je sa svojim Tobyjem Heapsom u političkoj kampanji za počasnu gradonačelnicu Toronta. „Životinje su izvrstan podsjetnik da trebamo biti najljubaznija verzija sebe“, poručuju nam.

„Molly je druželjubiva i karizmatična šestogodišnja križanka vuka i haskija, koja je u Kanadu stigla kao štene spašeno iz Sočija u Rusiji“. Tako Molly opisuje njezin Toby Heaps no nije zato Molly postala svjetski poznata.

Molly se, naime, kandidira za počasnu gradonačelnicu Toronta. Da, dobro ste pročitali. Točnije, Toby je kandidat za gradonačelnika Toronta, a uz njega se kandidira i Molly. Toby kaže da se kandidira jer želi izgraditi ljubazniji Toronto u kojem svi mogu napredovati…

Toby i Molly u utrci za gradonačelnika Toronta - Volim pse
Toby kaže da se kandidira jer želi izgraditi ljubazniji Toronto u kojem svi mogu napredovati

Molly, prva pseća gradonačelnica Toronta?

– Pitate se zašto je pas uključen u ovu kampanju? Možda zvuči čudno kandidirati se za najvišu dužnost četvrtog po veličini sjevernoameričkog grada zajedno sa psom (da budemo jasni, ja sam ljudski kandidat na glasačkom listiću, a Molly bi bila prva pseća počasna gradonačelnica Toronta…), ali uvijek sam se borio za autsajdere i vjerujem da donosimo suosjećajnije odluke sa životinjama u svojoj blizini, objašnjava Toby Heaps na svojoj i Mollyinoj službenoj web stranici.

Toby Heaps: Cijenimo naše dlakave prijatelje

Molly je najprije pripadala Tobyjevoj majci, koja je preminula od raka 2021., a danas su njih dvoje u zajedničkoj misiji stvaranja bolje budućnosti za građane i ljubimce Totonta. Žele od njega stvoriti ljubaznije mjesto i uspješan zeleni grad čije su ulice sigurne za sva živa bića:

– Vjerujemo u grad u kojem imamo blagostanje, sigurnost i mogućnosti da se brinemo o sebi i onima koje volimo, uključujući naše kućne ljubimce, poručuje Toby i dodaje: – Cijenimo naše dlakave prijatelje! Zajedno možemo učiniti Toronto mjestom gdje svako živo biće doživljava sigurnost, radost i ljubav. Sada je vrijeme da napravimo razliku i izgradimo ljubazniji grad za naše dlakave prijatelje! Što je dobro za pse, dobro je i za ljude.

U svakom slučaju, jedinstvena politička priča te univerzalne i svugdje primjenjive poruke uz Tobyjev zaključak – Životinje su izvrstan podsjetnik da trebamo biti najljubaznija verzija sebe.

Toby i Molly u utrci za gradonačelnika Toronta - Volim pse

Fotografije: Toby Heaps for Mayor, Facebook Toby and Molly

Najnovije

Naši partneri