Razglednica iz Zadra – spoj tradicije i ljepote

razglednica iz zadra 01
Podijelite objavu
Razglednica iz Zadra posebna je suradnja koja slavi nasljeđe psa dalmatinera, u ovom slučaju našeg starog znanca Paga, i ručno rađenih torbica iz srca Zadra - Chic IB.

Dalmatinski psi nisu samo psi. Mislim, naravno da su psi, ali su i blago koje trebamo čuvati. Ta pasmina puna energije i vrlo aktivna, jedna je od sedam hrvatskih autohtonih pasmina. Stoga nam je na neki način dužnost očuvati povijest, tradiciju i ljepotu ostavljenu nam u nasljeđe. Razglednica iz Zadra jedna je od akcija kojom se postiže upravo to.

Naime, Razglednica iz Zadra, srca Dalmacije, je posebna suradnja koja slavi nasljeđe psa dalmatinera, u ovom slučaju našeg starog znanca Paga i ručno rađenih torbica iz srca Zadra – Chic IB. Hrvatski je to brend ženskih torbi koje se izrađuju po narudžbi posebno za svaku klijenticu.

Razglednica iz Zadra slavi simbol Dalmacije

Predivnog Paga i njegovu Kristinu Alaburić pratimo od kad je Pago bio razigrano štene. Danas je on pravi model koji na najbolji način čini dalmatinere kao pse vidljivijima. I time pomaže da se naša autohtona pasmina održi i ne nestane.

„Inspiraciju smo pronašli u psu dalmatincu Pago, predivnim psima koji su simbol Dalmacije, i željeli smo tu ljepotu prenijeti u svaki komad naše kolekcije. Svaka torbica spaja našu strast za ručnim radom s estetikom koju predstavljaju dalmatinci“, kazala je zadarska dizajnerica Ivana Bičanić.

Dodajmo i to da su sve torbice izrađene ručno, od nautičke eko kože – materijala koji je elegantan, izdržljiv i ekološki prihvatljiv.

Elegancija i šarm dalmatinskog manekena

Elegantne Pagove točkice sjajno su se uklopile sa Chic IB točkicama, a njihovu je Razglednicu s Paga odlično “ulovio “oslikao” Toni Filipović Photography.

Elegancija i šarm manekena Paga unikatnim torbicama daje novu notu. Zajedno slave našu bogatu dalmatinsku kulturnu baštinu.

„Naša suradnja ima cilj da dalmatinci postanu još vidljiviji jer zaslužuju to svojom ljepotom i posebnom dobrotom kojom zrače“, poručuju Ivana i Kristina, a Pago potvrđuje svaku njihovu riječ 😉

Foto: Toni Filipović Photography

Najnovije

Naši partneri