Mirko CroCop Filipović spasio napuštene kujice

Mirko CroCop Filipović spasio napuštene kujice - Volim pse
Podijelite objavu
Želim da ove dvije cure koje sam pronašao bačene uz cestu u sred šume u okolici Zagreba nađu svoj dom - poručio je Mirko CroCop Filipović.

Mirko CroCop Filipović spasio je dvije napuštene kujice u okolici Zagreba.

“Dragi ljudi, želim svima sretnu 2023. godinu! I želim da ove dvije cure koje sam maloprije pronašao bačene uz cestu u sred šume u okolici Zagreba nađu svoj dom. Vozim se s prijateljem i uz cestu vidim dva mala psića”, napisao je CroCop na svom FaceBook profilu.

Koliko su dugo bile uz cestu, Mirko ilipović ne zna.

“Ali znam da ih nisam mogao ostaviti tamo jer dugo ne bi mogle preživjeti. Uzeo sam ih sa sobom, odveo kod svog prijatelja Roberta Kranjčeca koji ima hotel za pse ALPHA DOG i gdje će biti smještene dok se ne udome. Obje su ženkice i stare su oko 3 mjeseca tek. Kad sam ih stavio u auto odmah su sretno zaspale i ni glasa nisu pustile! O ‘čovjeku’ koji ih se na ovakav način riješio nećemo trošiti riječi. Bitno je samo da se curama pronađe dom”, pojasnila je ova velika sporstka legenda.

Ovaj potez Mirka Filipovića oduševio je jvanost. Njegovi FaceBook pratitelji napunili su njegov profil pohvalama.

Donosimo neke:

  • Osim sto je Tvoje srce hrabro, vidimo i da je ono toplo, empatično i puno ljubavi. Hvala od srca na onom što činiš. Mi koji volimo šapice, drugačiji smo ljudi, gdje drugi vide granice, nama počinje horizont.
  • Čovjek sa srca dva! Malo je ovakvih sportista i ljudskih gromada. Sinoć sam novu godinu dočekao vjerovali ili ne sa psom od moga sina. Sin je bio vani s društvom. Pas se boji petardi i ja sam mu pravio društvo uz pojačan TV i bilo mi je super.
  • Mirko, Bog nek te čuva. Gdje god išao, uvijek si bio veliki čovjek i ostao. Hvala ti!
  • Ništa nije slučajno, pa tako niti to sto si bas ti našao psiće. Ti si definitivno najbolja duša koja ih je mogla naci i vjerujem da će biti udomljene već danas. Svako dobro ljudino!

Novogodišnja noć donijela nam je i lijepe priče, ne samo one ružne. Bravo za našeg Mirka.

Foto: Mirko CroCop Filipović

Najnovije

Naši partneri