MADE BY Sajam otvoren i četveronošcima

MADE BY Sajam otvoren i četveronošcima (1)
Podijelite objavu
8. Sajam kreativnog kolektiva MADE BY održava se u Zagrebu 16. i 17. prosinca, a sjajna je vijest da su na njega pozvani i naši ljubimci!

U zagrebačkom Domu sportova ovog petka i subote, 16. i 17. prosinca, od 10 do 19 sati održava se 8. Sajam kreativnog kolektiva MADE BY. Organizatori najavljuju jedinstvene dizajnerske ručno izrađene proizvode, upoznavanje s kreativcima, veselu atmosfera i darove!

No ono što je posebno kod Sajma ovog kreativnog kolektiva jest to što pozivaju posjetitelje da povedu obitelj te dvonožne, ali i četveronožne prijatelje:

– Vaši ljubimci su uvijek dobrodošli na naš Sajam! Prošećite s njima 16. i 17.12. do Doma sportova i obradujte ih novom igračkom, prostirkom, kabanicom ili jastukom! Sebi također kupite matching kabanicu, platnenu torbu s držačem vrećica, torbicu za pseće poslastice ili ruksak u kojem sve to možete ponijeti, poručuju nam organizatori!

MADE BY i Udruga Prava šapa

Na Sajmu ćete moći kupiti novu odjeću, nakit, torbe, modne dodatke, ukrase za dom, opremu za ljubimce, kozmetiku, ilustracije i još puno toga. Gost Sajma je Udruga Prava šapa koja brine o napuštenim životinjama, a njihov rad možete podržati donacijama, kupovinom proizvoda ili udomljenjem nekog ljubimca.

MADE BY kreativni kolektiv je neformalna organizacija umjetnika, dizajnera i proizvođača ručno izrađenih proizvoda. Organiziraju Sajam kreativnosti, izložbeno-prodajnu manifestaciju u Zagrebu i Virtualni sajam na web platformi. A mi vas pozivamo da ih podržite, kao što oni podržavaju nas i naše ljubimce!

MADE BY Sajam otvoren i četveronošcima - Volim pse

MADE BY Sajam otvoren i četveronošcima - Volim pse

Fotografije: MADE BY

Najnovije

Naši partneri