Ljubimci dobrodošli u Gradsku knjižnicu Krapina

ljubimci knjiznica krapina 02
Podijelite objavu
Znate one ilustracije – žena/muškarac ne može preživjeti samo sa psom/mačkom, treba i knjige? E, to znaju i u Gradskoj knjižnici Krapina, gdje su širom otvorili vrata našim dlakavim ljubavima…

Za sve vlasnike pasa i mačaka koji vole i knjige pa uz ljubimce uživaju i u čitanju, sjajne vijesti stižu iz Krapine.

Kućni ljubimci su dobrodošli, objavila je Gradska knjižnica Krapina. No, kao u reklami, to nije sve – psi i mačke dobili su čak i vlastiti knjižnični kutak. Tako će, uz 1650 članova knjižnice, među policama s knjigama ubuduće šetati i dlakavci.

Pravila za vlasnike

Kako bi se svi korisnici knjižnice osjećali ugodno, posjetitelje mole da se pridržavaju određenih pravila. Psi moraju biti na povodcu, a mačke na rukama ili u košari tijekom cijelog boravka u knjižnici.

Ako se dogodi da ljubimci zaprljaju prostor knjižnice 🫣, vlasnici su obavezni odmah očistiti za njima.

ljubimci knjižnica krapina 03

Ljubimci i moderna knjižnica

– Oduvijek su psići bili dobrodošli u našoj knjižnici, ali dobro je podsjetiti. Moderna knjižnica svakom pojedincu našeg društva daje prostor i ono malo srca da se osjete dobrodošli, istače Gradska knjižnica Krapina na svojim Facebook stranicama.

Dakle, nakon šetnje sa psom/mačkom, svratite u krapinsku knjižnicu. Možda možete potražiti knjigu Mirjane Krizmanić “O životinjama i njihovim ljudima”, u kojoj nam ova ugledna psihologinja otkriva koliko je druženje sa životinjama blagotvorno za naše emocionalno i fizičko zdravlje te kako djeluje na odnose u obitelji i društvu. Uživajte!

Foto: Gradska knjižnica Krapina FB

ljubimci knjižnica krapina 01

Najnovije

Naši partneri