Kninske njuškice hitno trebaju pomoć!

kninske njuškice 01
Podijelite objavu
Molim vas zbrinite pse koji su na skrbi Udruge, objavila je volonterka Udruge Berta Željana Milivojević, spasiteljica stotina i stotina kninskih pasa u svom dramatičnom apelu. Možemo li pomoći Željani i spasiti kninske njuškice?

„8 godina ja pomažem njima. Sada je pomoć potrebna meni 🙏“, početak je to apela koji je iz Udruge za dobrobit i zaštitu životinja Berta – Knin uputila volonterka Željana Milivojević, dobri duh koji godinama zbrinjava kninske njuškice.

„Znate već da sam prošle godine objavila da odustajem od Udruge i da želim da se povučem. Nije mi baš uspješno bilo jer broj napuštenih pasa u teškom stanju je bio nenormalan za ovih godinu dana. Uz pomoć dragih kolega iz drugih udruga uspješno smo sklonili veliki broj ozlijeđenih, bolesnih, izgladnjelih pasa i štenaca. Ja sad SVE VAS MOLIM DA MI POMOGNETE DA SE ZBRINU PREOSTALI PSI KOJI SU NA SKRBI UDRUGE“, očajna je Željana.

kninske njuškice 03

Berta spasila više od 2.000 pasa

„Život sam im posvetila i žrtvovala. Preko 2000 pasa je prošlo kroz Bertu. Puno života smo usrećili. Ni jedne minute ne žalim što sam posvetila ovim predivnim bićima.

Međutim nakon nekog vremena dođe se do točke kad više ne može. Više nisam dobra ni sebi ni njima ni voljenim ljudima koji me okružuju…

…Molim vas sve da me ne osuđujete. Dala sam maximum za ovo. Više nemam podrške ni od obitelji. Još uvijek živim sa roditeljima, koristim njihovu kuću, puno pasa je ona bila utočište…“, stoji dalje u Željaninoj objavi, koju u cijelosti možete pročitati na Facebook stranici Kninske njuškice – Udruga Berta.

Kako pomoći

Hitno zbrinjavanje i smještaj čekaju još 34 psa. Te kninske njuškice zaslužuju pravi dom, a Željana nakon toliko truda, ljubavi i odricanja zaslužuje pomoć.

Naravno, cilj je udomljenje svih pasa, barem bilo i privremeno. Drugi je način pomoći uplata za troškove veterina, hrane i održavanje azila, a broj računa je HR9424020061100842703, Erste banka.

Pomoći možemo i dijeljenjem ove objave, kako bi je vidjelo što više ljudi i kako bi 34 kninske njuškice bile spašene i dobile novi dom.

Fotografije: FB Kninske njuškice – Udruga Berta

Najnovije

Naši partneri