Hana, maltezerica maslačak

Podijelite objavu
Hana je nadimak maslačak dobila zbog svoje lude bijele frizurice koju joj ne radi frizerka, nego statički elektricitet.

„Hana je jedna stara koka“, kaže Sandra Načinović uz smijeh, dok nam opisuje svoju ljubimicu, dvanaestogodišnju maltezericu. A Hana je zaslužila titulu Njuške tjedna zbog svoje posebne frizurice koju može zahvaliti statičkom elektricitetu. I dok bi ženama elektricitet u kosi zasigurno pokvario frizuru, Hanina frizura postala je prepoznatljiva.

Legendarna frizura.
Opet ta tvoja kava_
Ku-ku…

Hana maslačak

Uostalom, zbog nje je i dobila nadimak – Maslačak, kako ju je prozvao unuk Sandrinog supruga Igora. A počelo je tako što su Sandra i Igor odlučili da neće nabavljati novog psa nakon što im je bio uginuo njihov maltezer. No, nakon godinu dana, Sandra je sama odlučila da je vrijeme za novog maltezera. Kad je došla po njega, svi su štenci skakutali, grickali, trčkarali. Samo je jedna curka došla do Sandre i sjela joj u krilo.

– I to je bilo to, kaže Sandra i dodaje – a kad smo stigle doma, Igor ju je u šoku primio i tako su njih dvoje zajedno sjedili dva dana. Već sam se pitala hoda li taj pas, smije se ona. – Mislim, za muža sam znala da hoda 😉

Igor i Hana – ljubav na prvi pogled.
Hana je Sandru sama odabrala.

Znatiželjna i ljubomorna

Hanu djeca obožavaju, a ona je jako znatiželjna pa dotrči čim, recimo, čuje da Sandra pere jabuku. Valentinovo je, ali Hana misli da se poljupci smiju davati samo i jedino njoj jer je jako – ljubomorna.

– Od dogodovština s njom bilo je svega. Možda mi je najsmješnije bilo jednom kad sam skuhala kavu i pripremila se za jutarnji ritual. Uzela sam nju u krilo, a ona mi je – kihnula u kavu. Tako da je sa Hanom stvarno zabavno. Sad je starija pa je malo usporila, ali i dalje je živa i aktivna.

Jedna prigodna – ljubavna.
I repić, ljudi, i repić.

Najnovije

Naši partneri