Fantastic Zagreb Film Festival – jedini dog-friendly festival

fantastic zagreb festival pas kokice tv pixabay
Podijelite objavu
Od 27. lipnja do 7. srpnja Ljetnu pozornicu Tuškanac i kino KIC “okupirat” će ljubitelji ZF-a, fantasyja, trilera, drama, akcija… A dobrodošli su i – psi!

Stiglo je ljeto. To mnogima najdraže godišnje doba ne donosi samo vrućine i godišnje odmore 😉 Donosi i mnoštvo kulturnih događaja, među njima i raznih festivala. No, ma koliko nam oni zanimljivi bili, na njih nisu dobrodošli i naši psi. Ipak, postoji iznimka. To je 14. Fantastic Zagreb Film Festival, jedini dog friendly festival!

„S obzirom kako je ova pozornica prava oaza u prirodi, našim gledateljima omogućavamo gledanje svih projekcija sa njihovim psima“, kažu organizatori.

Odlična je to vijest za sve nas koji pse vodimo sa sobom gdje god pošli. Bilo iz razloga jer oni ne mogu biti bez nas ili, pak, zato što mi ne možemo biti bez njih 😉

Fantastic Zagreb stvarno je fantastičan

Taj najveći festival fantastike i žanrovskog filma u regiji i ove će godine ponuditi niz atraktivnih svjetskih premijera, ali i projekcija kultnih žanrovskih klasika, piše Kinofilm. Festival počinje 27. lipnja i traje do 7. srpnja.

Direktor Festivala Stjepan Hundić istaknuo je da nam nude 40 naslova dugog i kratkog metra. Filmovi stižu iz Japana, SAD-a, Francuske, Južne Koreje, Austrije, Španjolske, Norveške, Irske, Kanade, Belgije, Švedske, Filipina i drugih svjetskih kinematografija.

Pas kao „propusnica“

Više o Festivalu pronađite na stranicama Fantastic Zagreb Film Festivala.

Mi ćemo još dodati da će , kako piše Kinofilm, „u okviru industrijskog programa ovog Festivala biti održan i trodnevni 10. Europski žanrovski forum na koji stižu sudionici i stručnjaci iz Finske, Nizozemske, Estonije, Ukrajine, Škotske, Španjolske, Njemačke, Engleske, Grčke i Hrvatske“.

Za kraj smo ostavili najbolju vijest!

Nije nam zanimljivo „samo“ to što je Fantastic Zagreb jedini dog friendly festival jer su na Ljetnu pozornicu Tuškanac dobrodošli i psi. Nego i to što osoba sa psom ima besplatan ulaz po principu 1 pas – 1 čovjek!

Foto: Fantastic Zagreb Film Festival; Pixabay

Najnovije

Naši partneri