CAC Opatija 2022 okupio brojne zaljubljenike u pse

CAC Opatija 2022 okupio brojne zaljubljenike u pse - volimpse.com
Podijelite objavu
Standardi pudl vlasnice Loredane Santarossa proglašen je najljepšim psom na međunarodnoj izložbi CAC Opatija 2022. Izložba je okupila 270 pasa 90-tak različitih pasmina.

Prvo mjesto na Međunarodnoj izložbi pasa CAC Opatija 2022, koja je održana u subotu u Lovranu, pripalo je psu pasmine standard pudl vlasnice Loredane Santarossa. Drugo mjesto osvojio je vajmarski ptičar kratke dlake vlasnice Marije Plenković. Treći je bio škotski terijer vlasnice Anree Gavranović.

Izložba pasa u Lovranu CAC 2022
Izložba je okupila 270 pasa 90-tak različitih pasmina

Proglašenje najljepših pasa veliko je finale CAC Opatija 2022 u organizaciji opatijskog Kinološkog društva.

Izložba je okupila 270 pasa 90-tak različitih pasmina ne samo vlasnika iz Hrvatske. Natjecatelji su također stigli iz Slovenije, BiH, Austrije, Italije…

CAC Opatija 2022 okupio brojne zaljubljenike u pse 002
CAC Opatija 2022 u organizaciji opatijskog Kinološkog društva

“Obožavamo izložbe na otvorenom, poput ove u Lovranu. Iako one u dvorani imaju svoje čari, nama su ove puno države zbog samog ambijenta igrališta i trave. Čini nam se da su izložbe na otvorenom prikladnije za pse i vlasnike. Naravno, ako nas vrijeme posluži. A ove godine smo s vremenom imali puno sreće. Dobar dio izložbe temperatura je bila idealna. Tek pred kraj, vrijeme se počelo kvariti i stigla je kiša. Pohvaljujemo organizatora na vrhunskoj izložbi u kojoj su svi mogli uživati”, za naš portal kazala je obitelj iz Zagreba koja redovito sudjeluje na ovakvim manifestacijama.

Izložba pasa u Lovranu CAC 2022

Izložba je privukla i brojne druge zaljubljenike u pse koji nemaju natjecateljskih ambicija. Mogli su uživati u prekrasnim psima i njihovim vještinama tijekom agility nastupa. Jedan border collie pokazao je čudesne vještine u igri s preponama i tunelom.

Tijekom trajanja izložbe, pse su ocjenjivali kinološki suci: Franjo Kovačev, Željko Gajić, Zlatko Kraljić i Milan Milovanović.

Kinološko društvo Opatija ovu izložbu posvetilo je preminulom hrvatskom kinologu Marku Sokoliću. Zalagao se za očuvanje pasmine hrvatski ovčar tijekom osamdesetih i devedesetih godina 20. stoljeća. U sjećanju su ostale njegove hrvatske ovčarke Nevera, Nera i Vira koje su obilježili ovu pasminu.

Naš portal volimpse.com također upućuje pohvale KD Opatija na organizaciji ove manifestacije.

Izložba pasa u Lovranu CAC 2022
Izložba pasa u Lovranu CAC 2022
Izložba pasa u Lovranu CAC 2022
Izložba pasa u Lovranu 2022
Nastup na kojem psi pokazuju svoje vještine

Najnovije

Naši partneri