Bond ne pije martini, ali obožava kobasice

bond 01
Podijelite objavu
Mješanac Bond bio je pas lutalica. Jednog je dana ušetao u jedno dvorište u Slavoniji i tako sam sebi našao dom za zauvijek. Zato je naša Njuška tjedna.

Prvog dana mjeseca zaljubljenih Bond je napunio osam godina (sretan ti rođendan 🎶🎉). Danas živi bolje nego njegov prezimenjak, James Bond, jer ne mora juriti svijetom u ludim automobilima ni loviti zlikovce. Dovoljno je da juri dvorištem i lovi poslastice.

Ovaj slatki mališan je naša Njuška tjedna.

Od lutalice do ljubimca

– Bond je bio lutalica i ušao je mojima u dvorište u Slavoniji. Ne znamo koja je pasmina jer je bio lutalica pa nismo uspjeli otkriti ništa o njegovih prvih 5 mjeseci života. No, sa sigurnošću mogu reći da obožava maženje, otkriva nam njegov Ozren Miholjević. – Ostaje kod kuće sam bez problema, a tada dobije zadatak da bude dobar i čuva kuću.

I naravno da zadatak obavi besprijekorno, ipak je on tajni agent😉

Bond na suhome

Premda danas živi u Rijeci, koju zovu gradom koji teče, ova njuškica nikako ne voli more, kišu i bilo kakvo kupanje. No, zato se voli natezati s konopom.

Također, ne voli se ni voziti, ali zato jako voli dugačke šetnje. Uvijek je dobro raspoložen i vedar, spreman za igru ili za dugačku šetnju. Ozren i on znaju šetati od centra Rijeke do Opatije i natrag, što je šetnja duga oko 30 kilometara.

Kobasice i roštilj bolji od martinija

Kao što James Bond zna tragati za nekim vrijednim ukradenim teretom pa ga oteti lopovima, tako i Bond zna nanjušiti i oteti – kobasice! Istina, ne lopovima, nego ljudima kojima s Ozrenom dođe u posjet 😁

Pečeno meso uvijek je dobra ideja, misli Bond, pa nije rijetkost da ga miris susjedovog roštilja toliko ponese, da se iskrade i stigne mu na gozbu nepozvan.

Eto, to je Bond, možda je malen i nema rodovnik, ali ima veliko srce u koje stanu njegovi ljudi. A nađe se mjesta i za kobase 😉

bond 03

Foto: privatni album Ozrena Miholjevića

Najnovije

Naši partneri