Bella i australski pomorac Tim spašeni nakon dva mjeseca na Pacifiku

bella i tim 04
Podijelite objavu
Bella je s Timom krenula njihovim vrodićem iz La Paza u Meksiku prema Francuskoj Polineziji. No, nakon nekoliko tjedana, zahvatila ih je oluja koja je oštetila njihov brod. Srećom, na vrijeme su pronađeni!

Kako prenose australski mediji te Daily mail pas Bella spašen je zajedno sa svojim Timom Shaddockom nakon što su tri mjeseca proveli na Pacifiku.

Tim i njegova pasica Bella krenuli su prije tri mjeseca iz La Paza u Meksiku prema Francuskoj Polineziji. Putovanje je to dugo 6000 km. No, samo nekoliko tjedana nakon polaska, zahvatila ih je oluja koja je oštetila njihov brod.

Bella i Tim na tuna-dijeti

Preživjeli su hraneći se sirovom tunom i pijući kišnicu, a spašeni su otprilike dva mjeseca kasnije, kada je helikopter koji je bio u pratnji jednog ribarskog broda primijetio njihov plutajući brod.

– Sada samo trebam odmor i dobru hranu jer sam dugo bio sam na moru. Inače sam jako dobro, rekao je Australac Tim iz Sidneya nakon spašavanja.

Znamo da i vas zanima kako je pasica brodolomka, ali mediji ne navode više detalja o njoj. No, kao što vidimo na fotografijama snimljenim kad su pronađeni, i Bella je, baš kao i Tim dobro, samo nešto mršavija.

Fotografije: Screenshot Daily mail

Najnovije

Naši partneri