Vau Vau udruga – 47 njuškica treba pomoć!

vau vau 01
Podijelite objavu
Apel za pomoć stiže iz Udruge koja u Predavcu brine o 47 pasa. Budući da ih je većina starija od osam godina, i veterinarski su im troškovi veći, kao i troškovi za kvalitetniju hranu.

Azil bi trebao biti usputna stanica, a ne dugogodišnja adresa. Kažu to u Udruzi Vau Vau u Predavcu (Rovišće) koja je javnosti uputila apel za pomoć.

Vau Vau je zaista posebna udruga – brinu o 47 njuškica, od kojih je čak 70% starijih od 8 godina! Upravo zbog toga imaju visoke veterinarske troškove i potrebu za kvalitetnijom hranom i sada ima je nužna naša pomoć.

Vau Vau i tuga u srcu

„Tuga u mojem srcu 💔, točno znam što Ben misli dok me tako gleda: S čime ćeš nas nahraniti, kad se na ovim praznim paletama nalaze naše zadnje vreće hrane? Molimo vas, pomozite nam 🙏. Ostajemo bez hrane“. Dramatičan je to apel poslan iz ove udruge.

„Dajemo se našim starčićima maksimalno, s puno ljubavi i pažnje baš kako je zaslužuju dok čekaju na svoje zauvijek domove.

Svaki mjesec nam je potrebno 1640 eura za hranu koju nabavljamo s velikim popustom. Riječ je o 900 kg super kvalitetne hrane, koju dobijemo za 26€ po vreći koja inače dođe 40€ plus besplatna dostava. Nažalost, taj novac nemamo.

Molimo vas, budite uz nas i pomozite nam ga skupiti.🙏🏻 Rok uplate nam je ponedjeljak 12. rujna. I malo je puno. Od ♡︎ hvala svima“, poruka je volontera koji brinu o 47 njuškica.

Kako do hrane za sve?

Donacije u obliku hrane i financija uvijek su potrebne, a također im fali i volontera pa Udruga poziva sve koji mogu da im se jave za pomoć. No, sada je situacija s financijama kritična. Jer treba svaki mjesec kupiti dovoljnu količinu hrane da svi ovi psi imaju pune trbuščiće.

Donirati novac možete na račun Udruge Vau Vau Raiffeisen Bank IBAN: HR4724840081135058680 SWIFT: RZBHHR2X PayPal: vauvau.udruga@gmail.com

Nama nekoliko eura možda ne znači puno, a njima je svaki euro važan.

Budi heroj – udomi

Vau Vau  kao udruga službeno postoji od 2017. godine, no kažu da njihova priča počinje zapravo još puno puno ranije.

„Jedno teško i poučno životno iskustvo dovelo nas je ovdje gdje smo danas, a zašto u azilu uglavnom imamo pse seniore te kako je to kada svakodnevno brinete o 50+ pasa, reći ćemo vam nešto kasnije“.

Najbolja im je pomoć, naravno, udomljavanje nekoga od ovih divnih bića jer cilj je svake ovakve udruge naći dom za sve njuškice.

Zato, budi heroj – udomi! Ako tražiš životnog prijatelja, pruži priliku i njuškicama iz Predavca jer većina njih su zaboravljeni azilski anđeli koji već lagano prestaju sanjati o svom zauvijek domu.

Ben, Don, Amigo, Tayson, Šilja, Charlie, Bea, Riki, Kiki, Aga, Popi, Rex, Sara i njihovo društvo iz Predavca možda čekaju baš tebe!

Fotografije: Udruga Vau Vau

Najnovije

Naši partneri