Bark Park, novo mjesto za njuškice i njihove ljude u Zagrebu

bark park 03
Podijelite objavu
Mjesto je to gdje ćemo moći rezervirati termin u jednom od potpuno ograđenih dvorišta i sa svojim ljubimcima uživati u miru na ogromnom prostranstvu s raznim spravama, igračkama i dodatnim zabavnim atrakcijama.

Bark Park naziv je zabavnog parka za pse i ljude koji se prostire na nekoliko tisuća kvadrata u zagrebačkom Prečkom, uz nasip! Tako društvo koje otvara Park najavljuje otvaranje još jednog mjesta za ljude i njihove pse u našem glavnom gradu.

Otvorenje Bark Parka najavljeno je za 1. lipnja, a pozvani smo svi „na najbolji party u gradu🍾“

Bark Park – od igranja i rođendana do festivala i utrka

Bark Park mjesto je gdje ćete moći rezervirati termin u jednom od potpuno ograđenih dvorišta i imati svoj mir na ogromnom prostranstvu s raznim spravama, igračkama i dodatnim zabavnim atrakcijama, a da vas nitko ne ometa, kaže se u najavi otvaranja.

„Možete rezervirati i paket za proslavu psećeg ili ljudskog rođendana pa uz roštilj uživati u miru i slobodi, a bez brige gdje su vam psi. Seminari, radionice, festivali, ali i utrke i natjecanja vas također čekaju“.

A što se reaktivcima?

„Ako imate reaktivnog psa ili poznate nekog s reaktivnim psom, onda ste se vjerojatno naslušali savjeta od strane slučajnih prolaznika o tome kako bi trebali raditi sa svojim psom, kao i da je vaš pas agresivan, neodgojen ili nešto treće 😉 Mi vam nećemo ništa savjetovati, nego vam omogućiti mjesto gdje možete doći i staviti “mozak na pašu”.

Duljinu termina birate sami, ovisno o cjeniku i dostupnosti termina. Tokom cijelog boravka u Parku imate svoj mir, bez drugih pasa, bez nepotrebnih savjeta, bez da morate imati i oči na leđima. Imate igračke, od frizbija i pullera do potezalica i njuškavca, a i svježu vodu i poslastice“.

Bark Park ima i pješčanik za pse

„Umjesto da raskopavaju nasip i rade rupe gdje će sutra ozlijediti nogu, sad imaju priliku isprobati pješčanik samo za njih! Posebno napravljena rupa, svježa zemlja, skrivene nagrade u samoj zemlji i dobro ograđeno područje, uz hlad za vlasnika i mjesto za sjesti i odmoriti dok četveronožac kopa 🐾

Tu je i barn hunt, njuškanje sa svrhom. Pseći sport gdje psu omogućujemo da iskoristi svoj nos i genetiku koja ga vuče na stalno njuškanje. U balama sijena skrivena je mala kutijica s mirisom glodavca. Cilj je da pas prekopa kroz bale i tunele između bala te pronađe skriveni miris. Idealno, miris će označiti lajanjem ili donošenjem kutijice nazad. Može sudjelovati i u natjecanju, pa i osvojiti medalju za svoj nos!“

Eto, ako ste u Zagrebu, vaši ljubimci i vi od 1. lipnja ćete imati na raspolaganju još jedno sigurno mjesto za zabavu, Bark Park.

Foto: Instagram Bark Park

Najnovije

Naši partneri